Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 113

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Those experiencing higher latency or ping than usual, please fill out this survey!

  1. #21
    Forum Adept Zeazimeh's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    262
    Thanks
    109
    Thanked 34 Times in 28 Posts

    Default

    This started after the housing update. My internet is not slow, AL used to be under 300 ping always before.
    1) Zeazimeh
    2) Almost all times of the day
    3) Indian Standard Time (GMT + 5:30)
    4) Chrome browser, Samsung galaxy S4, Nvidea Shield tablet K1
    5) Wifi
    6) Spike when entering a map/city/dungeon, corrects itself after 10-15 seconds.
    7) Generally lag is only there if I run with random people in any map, in a ghost party ping is around 300 but no lag or frames drop.

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    assam, guwahati
    Posts
    532
    Thanks
    65
    Thanked 41 Times in 34 Posts

    Default

    litheuz
    11am-5am
    india
    chrome
    wifi
    lag appears i get dc and then directly rejoin on the same map
    watchtower mines

  3. #23
    Senior Member dinzly's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    889
    Thanks
    304
    Thanked 95 Times in 71 Posts

    Default

    1 - Ulleros
    2 - 3 a.m - unknown gaming time
    3 - malaysia
    4 - samsung note 2
    5 - cellular connection 3g
    5(a) - cellular only atm..i dont test using wifi cuz dont hv it
    6 - everytime red ping even i log out from game..turn off the connection..even restart the phone the ping spikes remain same pattern and doesnt correct itself
    7 - halfway in km3 ping high insane red ping..but before portal to enter km3 and at starting point of the km3 tomb is ok..usually full player sometimes only 3 ppl including me

  4. #24
    Member Iulian Ardelean's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Romania
    Posts
    107
    Thanks
    35
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    1-Revoltslayer
    2-9:00-23:30
    3-Romania
    4- Android..Vonino tablet
    5-Wi-fi all time
    6-sometimes i have 45k ping and lag
    7-all maps

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    1) IGN: Diadormus
    2) In the evening. Around 7 - 11pm.
    3) Switzerland (PLEASE get some european servers, PLEASE WE REALLY NEED IT!)
    4) I play on a THL 5000 (Android Smartphone), Huawei Ascend Y300 (Android Smartphone) and my PC (Asus, Windows 8.1)
    5) I got lag on Wifi and 3G.
    5a) 3G, 4G+ as soon as I have my new phone (thl 5000 has a maximum connection of 3G)
    6) Before the lvl 56 cap, I had a normal ping around 230 which is totally fine to play. Since then I have a ping of around 350-400 and sometimes it jumps up to 1500 and back.
    7) I experienced this everywherr, the amount of active players in my area didn't influence it (the ping didn't change in cities for example).

    Thanks for reading,
    really hope there will be more servers soon..
    keep up the good work sts! <3

  6. #26
    New Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    1 My main character is peazides but makes no different which character or class
    2 all times. But weekends and when you are at the boss of ursoth very much worse
    3 eastern time zone USA
    4 iPad mini and iPad Air2, always updated
    5 broadband wifi
    6 comes and goes but at ursoth boss it is constant, not rest of map or other event bosses
    7 normal lag can be when I'm solo or in full group in any map . On weekends sometimes even in cities

  7. #27
    Member Luciano Lobo's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    214
    Thanks
    10
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    Default

    1) Luckyvolk
    2) 5:30pm
    3) Playing from Peru (UTC-05:00)
    4) Playing on Samsung Galaxy J7
    5) Lag over Wifi
    6) Lag appears for a few seconds
    7) Experienced lag while in TDM Blood Beach

  8. #28
    Senior Member princessraia's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    1,028
    Thanks
    277
    Thanked 372 Times in 208 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    1.) princessraia
    2.) 6-8 PM
    3.) Philippines, GMT/UTC + 08:00
    4.) playing from a Samsung Galaxy Note 2
    5.) Lag over wifi and Cellular
    5a.) 3G/4G connection
    6.) lagg appears for a few seconds to a minute or i will just get DC
    7.) experience lagg in town, KM3 almost everywhere as long as its around that time

    two things define you. Your PATIENCE when you
    have nothing, and your ATTITUDE when you have everything.

     
    https://www.youtube.com/user/iheartnekochan

  9. #29
    Member Pepetron's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Thanks
    22
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    1.- Pepetron and all my character and accounts.
    2.- All day.
    3.- México UTC/GMT -6 .
    4.- I play from pc (Chrome) and Xperias L and M.
    5.- Lag over Wifi.
    6.- My ping regular ping is 150, before the saturday 7/09/16, after up until 1k and desplay "RECONECTING".
    7.- Experience lagg all maps, towns, etc.

  10. #30
    Member Lunarpvp's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    128
    Thanks
    8
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    1. Lunarpvp
    2. 1:00 pm - 2:00 pm
    3. USA (Home Of The Rip-off's) Time Zone : EST
    4. Playing On Samsung Galaxy S7 Edge
    5. Lags on Wifi
    6. Spike's and leads to a D.C
    7. Event Map - two other rogues
    NOTE: I had error messages today for 5 minutes and could not get on.
    Respect Is Earned, Money isn't

  11. #31
    Forum Adept
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    262
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    1)Ramonaff
    2)11:00 am to 8 pm Indian Standard Time
    3)Playing from India
    4)Playing on Panasonic Eluga S
    5)Lagg over Cellular net Idea 4G
    6)Lagging every now and then.. Ping rises up to 10k and then drops...lagging in maps and pvp arenas
    7)Laggy when solo or even in pt

  12. #32
    Forum Adept
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    arena
    Posts
    383
    Thanks
    8
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    1)Airsmokez/ Reffiled
    2)03:00 am to 11 pm Indian Standard Time
    3)Playing from India
    4)Playing on Redmi 1s phone/ Laptop
    5)Uses wifi router
    6)Lagging every now and then.. Ping rises up goes to reconnecting and then drops...lagging in maps and pvp arenas
    7)Laggy when solo or even in pt

  13. #33
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    238
    Thanks
    215
    Thanked 477 Times in 99 Posts

    Default

    1) Maarkus
    2) All the time
    3) Playing in Dubai, UAE
    4) playing on Iphone 6+
    5) lag with wifi, 3G, 4G
    6) Lag starts like 6-10sec after sucessful login, starts 209, then 300-109k
    9) Lag mostly in towns like Camp and glintstone but practically everywhere
    Thanks

  14. #34
    Senior Member Vvildfire's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    680
    Thanks
    115
    Thanked 144 Times in 93 Posts

    Default

    EDIT: I've stopped experiencing any lag issues that aren't related to my WiFi, thanks for whatever you guys did

    1) Vvildfire

    2) Been happening for a few weeks I believe? I think it's possibly also gotten worse.
    Any time of the day. I've tried playing during a time in which most of the ones who use the same WiFi are working, so that there wouldn't be as much traffic, but it didn't seem to improve things (of course, they could have left their laptops on and downloading something, too).

    3) Italy, +1 hour from UTC.

    4) Both on Chrome and Samsung Galaxy Tab S.

    5) WiFi (download ~10.5 Mbps, upload ~0.80 Mbps, says SpeedTest).
    I admit, sometimes I lose my WiFi for a second or two, but I think I can tell those dc's apart from the terrible red ping I'm experiencing. I'm not entirely sure I can rule my WiFi being bad out entirely, but I don't think it's the issue; Youtube videos don't stutter, other online games don't lag. (I'm no computer genius and could very well be wrong.)


    6) I'm going to describe what I'm going through as specifically as I can, I really hope it can somehow, somehow help fix this. Assume I'm talking about km3, as it's the only map I attempt to play when I'm lagging.
    First of all, it doesn't happen *all* the time; I think it's more like half, although today was especially bad and I could play properly maybe 20-30 minutes. The loading screen usually lasts 5-15 seconds, sometimes, quite often, doesn't stop at all; when it does log me into the map (in a pug), the ping is already red and rising. It doesn't stop being red till the pug is done killing the bosses (usually doesn't disconnect me, but just rises and every once in a while restarts from 1k and rises again). When everyone has left, the ping returns yellow/green and my screen finally catches up to what has been going on, but it still takes quite a while to return to Kraken Mines/a city. When I'm in a non-fighting zone, the ping is usually green, sometimes going yellow/red for brief periods of time.
    Going into km3 solo improves it, instead of getting 19-70k ping I "only" get 1-6k, unless I'm standing still. (I've only tried this today, so the results of this "testing" may be inaccurate).
    No amount of restarting the game, rebooting the router, restarting the tablet fixes the issue.
    Sometimes, for maybe 2-5 minutes, I get green ping in maps too, but it's soon replaced by the usual. Some other times it just fixes itself.
    I've also experienced the infinite loading screen on first login other people have reported.

    7) Like I said I go to km3 quite often, but lately I've been wandering around Arlor everywhere, from Elite Ydra to Kraken to Tindirin; I did farm 3k+ kills in Elite Skull Cove without a lot of issues, completed Elite Cogswell brothers in a pug with green ping, and Elite Korgar in a party with only very minor lag. Might have just been a coincidence, though, sometimes I'm graced with green ping for a while, even for an hour or two. But please don't assume it happens only in km3; it's not the only place I'm having trouble loading into, it's happened in the same Elite Southern Gates I've cleared today, for instance, and solo runs in Elite Bael have yielded similar results to solo km3 when I'm lagging. Like I said, it's my go-to place to wait it out (to no avail).


    Since 8 pm on July 19th the issues have changed (I think roughly 24 hours since the hotfix), so I'll describe what's happening to me this time (the greyed out 6 and 7 are from before, in case they're still somewhat needed).

    6) Km3:
    I'm being able to play with green ping for maybe 3-6 minutes (a couple runs). During this time period I can run smoothly, craft without delay, switch toons etc. Then, when changing maps, the infinite loading screen appears (anyone else notice that the dog starts twitching and spasming when you wait long enough?), and I'm unable to play for a while (maybe 20 minutes?), before the 3-6 minute period returns.
    Couple other maps (umm... I know it contradicts what I've said in the greyed out part >.<):
    I have no idea why AL would be laggy in other maps the previous days, but now they're mostly fine; I ran random maps all over Arlor and only stumbled upon infinite loading screen in The Wilds and in Gnomish Ruins; I double checked afte restarting the game for each of them and could load into them without issues.

    The infinite loading screen in those two maps doesn't seem to prevent me from logging in, I relogged 5 minutes after each (and was sent back to the last city I visited); however, it took several attempts (5-10 mins between each) relogging to avoid the infinite loading screen in km3.
    Another thing I'd like to note, is that even at km3 I can usually view my main character page, the one with the round "Play" button and the list of all my toons. The infinite loading screen occurs when I press "Play".
    (I'm realizing now that it's not much about red ping anymore. It was at the beginning, but now the ping is fine, I'm just encountering a lot of loading screen.)

    7) Having issues in Dragon's Jewel / Kraken Mines entrance / Kraken Mines 3.


    I'm really sorry if I've filled this post with unnecessary information ^^;, and also for editing it a dozen times!
    I also really hope it's helping a little; (if possible, I'd like to know if anyone else's connection is behaving similarly? A pm would be fine )
    Last edited by Vvildfire; 08-05-2016 at 02:57 PM.

  15. #35
    Senior Member freakitout's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    749
    Thanks
    5
    Thanked 17 Times in 12 Posts

    Default

    1) Deathmodel
    2) All the time
    3) Playing from kosovo , West europe time
    4) Playing on chrome browser and samsung galaxy S 3
    5) Lag over Wifi
    7 ) Lag is almost 250-400 and Screen freeze , Stuck on server
    8 ) On pvp , pve , everywhere . Except on empty towns .

  16. #36
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    15
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    1) siibud
    2) almost everytime
    3) play from Indonesia
    4) Play on chrome Browser and samsung galaxy note 3 & xiaomi note 3 pro
    5) lag red ping and reconnecting with wifi and cellular
    5a) broadband 2mb and (3G/4G) connection
    6) all place reach 5-12seconds and when jump to map is loading long, but works on refresh only back again on town
    7) elite (tindirin, shuyal) km3 3ppl and full party but time is running good only me get reconnection sometimes i see ppl stand bcz of this

  17. #37
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    11
    Thanks
    31
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Just posting the latency issue for my friend as she is not in the forum.

    1. Unchaste
    2. All the time
    3. Canada / MDT
    4. Chrome browser / iPhone5
    5. 3G
    6. Sometimes it spikes up then it corrects itself. Sometimes it spikes up, then go from green to yellow or red again then "reconnecting"
    7. Everywhere, even in towns and guildhall.



    Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Tapatalk

  18. #38
    Member Pepetron's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    110
    Thanks
    22
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Pepetron View Post
    1.- Pepetron and all my character and accounts.
    2.- All day.
    3.- México UTC/GMT -6 .
    4.- I play from pc (Chrome) and Xperias L and M.
    5.- Lag over Wifi.
    6.- My ping regular ping is 150, before the saturday 7/09/16, after up until 1k and desplay "RECONECTING".
    7.- Experience lagg all maps, towns, etc.

    Today, exactly the same again

  19. #39
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    32
    Thanks
    2
    Thanked 13 Times in 4 Posts

    Default

    1) yongdude
    2) 8am-12am Pacific
    3) usa. Ca
    4) Samsung Galaxy 2
    5) 4g wifi
    6) lags spikes sometimes correct other time boots me
    7) mostly in pvp blood shore if more than 4+ players but all maps to thats has alot of player activity



    Sent from my SM-T350 using Tapatalk

  20. #40
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    183
    Thanks
    40
    Thanked 32 Times in 22 Posts

    Default

    1) Azerothraven
    2) 6:00pm - 12:00am
    3) Playing from the UAE, Time Zone (GMT+4)
    4) Playing on Pc windows 10 Chrome browser and Iphone 5s Gold
    5) Lag over Wifi
    6) Lag appears for a few seconds and the ping rises very fast and the server disconnects, this occurs at intervals of 2-10 minutes
    7) Experienced lag while maps event in Rockhorn Summit. Egg event August 2016

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Strange thing I've been experiencing with ping
    By UndeadJudge in forum AL General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2014, 12:55 AM
  2. App Developers Conference survey - Download and view the survey here!
    By Skeletonlord in forum Off-Topic Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2013, 09:22 PM
  3. Why is my ping higher after the update on kraken?
    By Cronaldo777 in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2013, 10:18 AM
  4. Higher damage or higher DPS for engi ?
    By Malerian in forum Engineer Class Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 01-03-2012, 11:21 AM
  5. Anyone else noticing higher than normal ping?
    By shadywack in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 9
    Last Post: 09-29-2010, 10:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •