Results 1 to 4 of 4

Thread: Unable to switch accounts

  1. #1
    Member Ulas Singh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    newyork,usa
    Posts
    202
    Thanks
    28
    Thanked 17 Times in 14 Posts
    Blog Entries
    1

    Default Unable to switch accounts

    Guys I have two accounts in BC , I used to play with both but now I can't switch accounts.. need clarification from devs .. a reply would be highly appreciated
    CAPTAIN AMERICA YEAH!!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++The mafia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  2. #2
    Member h20dawg's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Tennessee
    Posts
    177
    Thanks
    117
    Thanked 66 Times in 42 Posts

    Default

    I have too many accounts to remember..LOL that being said I am having the same issue. I have found a way around it. Drop the menu down. before you go to settings on the left you will see google play. hit that button, in the top right there are lines and when you open that click sign out. Then go back to settings at the bottom of the regular menu and sign out and sign back in. Then you will be able to choose the acct. More of a hassle but works for me. If you need any further clarification let me know. Rodney
    Rodney
    Reign of Terror & Partner with "M*A*SS*ACRE!"

  3. #3
    Member Ulas Singh's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    newyork,usa
    Posts
    202
    Thanks
    28
    Thanked 17 Times in 14 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Yeah, nate told me this method today .and I was too lazy to delete this post lol .btw thanks
    CAPTAIN AMERICA YEAH!!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++The mafia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  4. #4
    Member h20dawg's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Tennessee
    Posts
    177
    Thanks
    117
    Thanked 66 Times in 42 Posts

    Default

    No problem. I was kinda mad about it at first. But nice to talk to someone on forum. Plow on
    Rodney
    Reign of Terror & Partner with "M*A*SS*ACRE!"

Similar Threads

  1. Lag Switch or what?
    By Oursizes in forum AL General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 06-25-2015, 08:36 AM
  2. How do you switch accounts using iphone?
    By jiggypiggy in forum AL General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2013, 09:16 AM
  3. switch weapons
    By Exion in forum SL Suggestions and Feedback
    Replies: 9
    Last Post: 03-31-2012, 12:46 PM
  4. Paladin - to switch or not to switch - the facts
    By kamikazees in forum Enchantress Class Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2011, 10:18 PM
  5. Target Switch
    By Weiken in forum PL Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2010, 09:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •