PDA

View Full Version : Battle Command! v1.0.2 Now Available - Base Edit Mode and more!



G-M
03-03-2014, 02:43 PM
Base Edit Mode is here in Battle Command! v1.0.2! Now you can quickly modify your base layout to try different strategies and designs. Make small tweaks or build your base over again from a clean slate, it’s all made easy with the Planning Room and Base Edit Mode!

• New Planning Room grants access to Base Edit Mode
• Planning Room available to build at HQ level 4
• In Base Edit Mode you can easily remove one or all placed structures while you rearrange your base
• Intuitive controls make rebuilding your base fun and easy
• The best way to hone your base design strategy!
• Players can now be attacked by the same player only once every 24 hours
• Changed the minimum trophy reward for a successful defense from 1 to 10 trophies

Have fun!


http://youtu.be/7fO5nz12Fx0

DocDoBig
03-03-2014, 02:45 PM
Woot!

SIEGE_
03-03-2014, 03:14 PM
When? I do not see an update yet.

G-M
03-03-2014, 03:22 PM
When? I do not see an update yet.

It might take a few hours for the update to appear in the App Store or Google Play for you. Keep checking back and it will show up.

SIEGE_
03-03-2014, 03:36 PM
Thank you sir. We in the community appreciate your efforts! I know more is to come. Work as hard as we do BC! dev team. Make us proud.

SIEGE

ps...wish my donate and boost stats traveled with me.

MoloToha
03-03-2014, 03:49 PM
Cool! I thought it will be released in BD first, but looks like my intuition is wrong this time :-)

Animatic
03-03-2014, 03:57 PM
AWESOMENESS! Can't wait to try this! Tnx BC devs for your hard work in keeping this game GREAT!

equous
03-03-2014, 05:52 PM
Thanks BC team. We appreciate that you are listening to us.I'm sure this new mode is worth waiting for.

geminiii
03-03-2014, 07:41 PM
Nanos dont work now :\ cant deploy them while in a battle

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

geminiii
03-03-2014, 07:43 PM
ITS A GOOD UPDATE..EXCEPT NANOS ARENT WORKING PROPERLY ...CANT DEPLOY THEM IN BATTLE.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

swiftNinja
03-03-2014, 08:10 PM
ITS A GOOD UPDATE..EXCEPT NANOS ARENT WORKING PROPERLY ...CANT DEPLOY THEM IN BATTLE.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

the nano heal is working just fine for me...

geminiii
03-03-2014, 08:18 PM
Ive talkd to a few in public chat n they said they had issues too. Maybe is a glitch

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

FormulaZR
03-03-2014, 11:19 PM
I wasn't expecting an edit mode to be a 500k oil upgrade. But...I guess it's better than not having it at all.

Ulas Singh
03-04-2014, 01:49 AM
Eoe thanks...

billy07
03-04-2014, 04:04 AM
cant wait for more updates....Thanks for this edit mode.....

Xeberec
03-04-2014, 11:20 AM
It seems they have made other changes that were not mentioned. You can now upgrade oil drills and steel mills to LVL10 compared to LVL9 (previous max) when you are HQ LVL5. I'm sure they increased it for HQ LVL4 as well.

G-M
03-04-2014, 04:51 PM
It seems they have made other changes that were not mentioned. You can now upgrade oil drills and steel mills to LVL10 compared to LVL9 (previous max) when you are HQ LVL5. I'm sure they increased it for HQ LVL4 as well.

We actually didn't change that with this release. At level 4 you can level your collectors up to 8. At level 5 you can level them up to 9.

Xeberec
03-04-2014, 06:16 PM
We actually didn't change that with this release. At level 4 you can level your collectors up to 8. At level 5 you can level them up to 9.

Then this might be a useful bug for my other account :smile:
HQ5

65525

G-M
03-05-2014, 10:17 AM
Then this might be a useful bug for my other account :smile:
HQ5

65525
Ha, sorry I meant at level 5 you can go up to level 10. It's been that way for as long as I can remember.

SIEGE_
03-05-2014, 03:39 PM
Please add in the ability to rotate a section of walls.

G-M
03-06-2014, 10:13 AM
You can rotate walls. If you have walls selected in the tray, try tapping to de-select those walls. Then, go tap on a wall section in a large row and you'll see the option to "select row". Then, you can rotate that row.

65723

jritch85
03-06-2014, 11:55 AM
Was jacking the price for a production boost from 6 crystals to 23 crystals part of this update!?!?!? That you guys just tried to sneak in there like you have done before? B.S.

G-M
03-06-2014, 12:59 PM
Was jacking the price for a production boost from 6 crystals to 23 crystals part of this update!?!?!? That you guys just tried to sneak in there like you have done before? B.S.

They've always been that price except when we run special weekend events. We didn't change anything about that with this version.

SIEGE_
03-07-2014, 10:38 AM
Thank you GM. However, my options are not giving me the rotate ability button.