PDA

View Full Version : error on attacking timer



dieth.dk
06-18-2014, 10:57 AM
i just got attacked by someone who has lvl10 hq. and the replay time showed 4mnt and 27scond.. what is that?? my ign Dieth alience Disharmony

cristiano
06-18-2014, 01:02 PM
wat no way man how can it be 4 min

G-M
06-18-2014, 01:55 PM
Hi dieth. That sounds very strange. Can you post a screenshot from your battle log?

Was it just the display that was incorrect? Did the battle actually go on longer than 3 minutes?

dieth.dk
06-19-2014, 05:18 AM
He attacked me with full length of time which is as display and no lag.. and the time is flow for as is.. just like normal attack but the time was longer than usual.

cristiano
06-19-2014, 05:37 AM
hell man! even for me my tanks get stuck in middle of battle (defense)

G-M
06-19-2014, 01:19 PM
He attacked me with full length of time which is as display and no lag.. and the time is flow for as is.. just like normal attack but the time was longer than usual.

Thanks dieth. Can you tell me the name of the player who did this attack and what alliance the player is in?

dieth.dk
06-19-2014, 06:03 PM
Cikwan from ultras malaya

cristiano
06-20-2014, 05:12 AM
no way how can it be. it would be a mistake in the game, it has happened for me several times as i mentioned in the above comment about my tank

dieth.dk
06-20-2014, 09:19 PM
idk cris.. never happen bfore.. ive been played this game for long. maybe the guy who did it is hacker or just got lucky..lol..

cristiano
06-20-2014, 10:00 PM
idk cris.. never happen bfore.. ive been played this game for long. maybe the guy who did it is hacker or just got lucky..lol..
yep even i was thinking about it whether he is a hacker or not

cristiano
06-20-2014, 10:02 PM
they r even lucky when my tanks get stuck

G-M
06-23-2014, 11:24 AM
This was the result of a rare glitch. Thanks for bringing it to our attention! We'll get this fixed so it doesn't happen anymore. I gave you some Crystals to thank you for your help.

cristiano
06-24-2014, 05:41 AM
This was the result of a rare glitch. Thanks for bringing it to our attention! We'll get this fixed so it doesn't happen anymore. I gave you some Crystals to thank you for your help.

gm u gave me

dieth.dk
06-24-2014, 06:04 PM
thanks gm..

h20dawg
06-25-2014, 11:41 AM
Outch on the Loss bro!


Reign of Terror Master- Rodney

jonnylewin
07-03-2014, 03:37 PM
Outch on the Loss bro!


Reign of Terror Master- Rodney


[SIZE=3]soy nuevo en el juego Battle Command y tengo algunas dudas, espero que me puedan ayudar.
Como hago para poder atacar dentro de los muros de mis enemigos? Solamente puedo atacar desde afuera.
A mi me atacan directamente dentro de mis fortificaciones, incluso con tanques.

Como hago para tener un tanque o soldados protegiendo mi campamento, en muchos de mis ataques he visto que mis oponentes tenían tanques o soldados protegiendo sus instalaciones.

muchísimas gracias por el apoyo
Halcón 1
Jonny