Results 1 to 7 of 7

Thread: Replay Button!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    15
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Replay Button!!!

    When will we have it back?

    Is it coming back?

    Please we need it, I think it was a key feature it'll make me real sad of it is never coming back...

  2. #2
    Forum Adept glengon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    348
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    16 Posts

    Default

    Apple has to approve the new client for BD, so we have to wait cause it will be unfair if only the android players get replays.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I consider it "unfair" for android users to suffer because apple likes to drag their feet

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    California
    Posts
    1,126
    Thanks Thanks Given 
    99
    Thanks Thanks Received 
    157
    Thanked in
    130 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by OneTrueMerch View Post
    I consider it "unfair" for android users to suffer because apple likes to drag their feet
    True. If Apple users don't like it, they need to get Android pads.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    146
    Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    12 Posts

    Default

    Having two versions of the game running is costly and unwise due to the features in one not being in the other, which can potentially cause other issues in which sts would have to submit another approval while android users get the patch that day. It would end up getting too behind for ios users. To say that android users have to suffer is over dramatic. Be patient.
    AL: Applejaqs
    DL: Applejaqs
    PL: Saasitan

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    IMHO, I don't think its over dramatic at all considering replays can play a critical role in defenses and restructuring if needed; however, I do see your point. It still remains that apple takes way too long for well everything and therefore android rules! (but that's a different debate for another time)

  7. #7
    Forum Adept glengon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    348
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    16 Posts

    Default

    Yea i want the replays back, for the past few days ive been getting destroyed a lot by thr same people though i chang my base almost after every attack..

Similar Threads

  1. replay not working?
    By Bookmark in forum BD Technical Issues and Bugs
    Replies: 14
    Last Post: 09-02-2013, 11:17 AM
  2. REplay button!
    By moonway03 in forum DL Technical Issues and Bugs
    Replies: 5
    Last Post: 09-19-2012, 05:53 PM
  3. Replay Mission Button
    By PhryGuy in forum DL Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2012, 10:43 AM
  4. Replay Level button?
    By Centavo in forum DL Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2012, 03:00 PM
  5. Crashing after Replay in PvP
    By King Richie in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2010, 10:39 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •