gem1............8 hours

gem2............24 hours

gem3.............48hours

Suppose the chance of super gem is 10%（ i would say lower than this)

replacing 1 gem takes 12*10=120 hours, so replacing 3 gems for super gems takes 360 hours in average.

totally we need 8+24+48+360=440 hours to max all super gems in mythic gears without using plat in average.

That is 18+ days.................

above only base on the chance of super gem being 10%

now do another math,if the chance is 5%

we need 8+24+48+720=800 hours which is 33+ days

## Bookmarks