Results 1 to 6 of 6

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Please help

  1. #1
    Junior Member Vani's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    31
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Please help

    I posted the screen shot for the 7th day 9 hours ago and it still doesn't appear in the thread and im checking for it every 20-30min. Something similar happened to me 2 days ago and the post appeared 2 hours later. I don't want to get disqualified for posting twice :/ please tell me what to do

  2. #2
    Forum Legend DocDoBig's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Reputation and Thanks are serious business
    Posts
    10,454
    Thanks Thanks Given 
    2,814
    Thanks Thanks Received 
    1,931
    Thanked in
    1,078 Posts

    Default

    Heya,

    no worry Delphina will approve it soon probably.

    From the rules:

    If your post says it needs to be approved by a moderator do not repost. We will approve it.
    If you are still worried about it I'd message Delphina and ask to look into it.

    TL: |AL|DL|PL|SL|BC|BD|
    Exps :|AL|DL|PL|SL|
    Other threads here

  3. The Following User Says Thank You to DocDoBig For This Useful Post:


  4.   This is the last Dev post in this thread.   #3
    Moderator - Inactive Delphina's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Florida
    Posts
    5,950
    Blog Entries
    4
    Thanks Thanks Given 
    158
    Thanks Thanks Received 
    2,909
    Thanked in
    803 Posts

    Default

    Hello Vani!
    I have located your post from day 7. Sometimes it takes a while for us to approve your posts. Some players end up posting 2-3 times because they are worried that their post will not show up. In most cases I am just deleting duplicates instead of disqualifying.

    Here is a link to the 6 other posts in the master thread. Let me know if you have any other questions.
    | | |

    | |

    Need Help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

  5. The Following 2 Users Say Thank You to Delphina For This Useful Post:


  6. #4
    Junior Member Vani's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    31
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Thanks. But today happened again to me. It's been a 10hrs since I posted the pic and still it doesn't appear. Should I post it again?

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

  7. #5
    Junior Member Vani's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    31
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I posted again the pic if the 8th day and it appeared in 2 seconds on the thread .

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    34
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    well this happened to me a lot too. until now, there r two of my posts havent showed up yet

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •