Results 1 to 12 of 12

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Connectivity Issues in Dark Legends

  1.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #1
    Moderator Remiem's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    3,254
    Thanks Thanks Given 
    345
    Thanks Thanks Received 
    11,376
    Thanked in
    1,622 Posts

    Default Connectivity Issues in Dark Legends

    Our development team has identified and resolved an issue that may have been causing intermittent connectivity issues with Dark Legends. The game is now functioning normally. Thank you for your patience!
    | | | |

    Need help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Remiem For This Useful Post:


  3. #2
    New Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    4
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Thank you Remiem, it would indeed appear that the maintenance splash-screen is now gone, Android and iOS versions tested.

  4. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    i have no access to the game it is telling me that the server is currently down for maintenance/update. trying to access it through google chrome on PC.

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Glenville, North Carolina, United States
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Mad at dl google chrome.... Help~!

    Quote Originally Posted by Remiem View Post
    Our development team has identified and resolved an issue that may have been causing intermittent connectivity issues with Dark Legends. The game is now functioning normally. Thank you for your patience!
    Dark legends still wont work on my alienware google chrome app........ keeps giving me a message saying updates and server maintnance for the last 4 days please help me fix this problem

  6. #5
    Forum Adept Tinkerbelldoll's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    358
    Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    251
    Thanked in
    136 Posts

    Default

    I'm still have connectivity issues it says "service is down for maintenance" it been like this for the past hour ? I'm on iOS device

  7. #6
    Forum Adept Kornsen's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    389
    Thanks Thanks Given 
    621
    Thanks Thanks Received 
    391
    Thanked in
    227 Posts

    Default

    I experience this issue a lot today too.

  8. The Following User Says Thank You to Kornsen For This Useful Post:


  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    11
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Connectivity issues for me also....sometimes unable to log on - 'server down for maintenance'. When I'm able to log-on, gameplay is basically useless. It constantly freezes up, ping rushes from white/red to nothing at all. I have an iOS device and based in UK.

    STS please sort out the issue.

  10. #8
    Member Lenna Drake's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    160
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    18 Posts

    Default

    I have that problem too all stst games says in maintenance what happen?

  11. The Following User Says Thank You to Lenna Drake For This Useful Post:


  12. #9
    Forum Adept Santosh Elangadi's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Bangalore, India, India
    Posts
    389
    Blog Entries
    1
    Thanks Thanks Given 
    533
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    107 Posts

    Default

    yes. plz fix asap. its not connecting to server quickly. Resolve it plz

  13. The Following User Says Thank You to Santosh Elangadi For This Useful Post:


  14. #10
    Junior Member Scarletdream's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    34
    Blog Entries
    1
    Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    27 Posts

    Default

    Same problem...

  15. #11
    New Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    7
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

    Default

    I'm having the same issues right now. I can play arcane legends perfectly fine. When it comes to dark legends or pocket legends I get nothing. It loads about 3/4 of the way on the first iOS.pak then all of a sudden says " you have been disconnected from the server" been like this since last PL update which was yesterday I do believe, how can I fix this to where I can play them all. I've tried deleting and reinstalling don't work. On iPhone 4s iOS device. Thanks

  16.   This is the last Dev post in this thread.   #12
    Moderator - Inactive Arpluvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,227
    Blog Entries
    2
    Thanks Thanks Given 
    123
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    240 Posts

    Default

    Hey there,

    I am going to go ahead and lock down this thread. Please remember - if a thread has been inactive for longer than 45 days, it is considered necro posting to revive it.
    | | | |

    Need help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

Similar Threads

  1. Login problems with Pocket Legends, Star Legends & Dark Legends
    By Samhayne in forum Spacetime Announcements
    Replies: 167
    Last Post: 10-23-2012, 10:56 AM
  2. Sound issues with Dark Legends
    By Bastok in forum DL Technical Issues and Bugs
    Replies: 5
    Last Post: 04-27-2012, 02:08 AM
  3. An Apology (Internet Connectivity Issues)
    By Bilaxman in forum PL General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2012, 03:28 PM
  4. Dark Legends shield added to pocket Legends and Star Legends!
    By Skeletonlord in forum DL General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-08-2012, 03:31 PM
  5. Connectivity problem.
    By Xazic in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2011, 09:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •