Results 1 to 5 of 5

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Sound issues still exist on my HTC THUNDERBOLT

  1. #1
    Member DefynGravity's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Mckinney Tx
    Posts
    43
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Sound issues still exist on my HTC THUNDERBOLT

    I tried doing the technical support steps by Clearing market caches and data cache on sl and uninstall the app.... Then reinstall ..but still the problem came back. I emailed ya Alrdy but that's Wat ya said to do but it didn't fix the issue
    https://picasaweb.google.com/116207266562944154492/DropBox?authkey=Gv1sRgCMa-yLqY2tS3uAE#5637480986372377218
    Star Legends CSI 1st Officer

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    111
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I installed first time on xoom and had sound issues. Same with xperia play. Was thinking maybe tegra 2 issue but yours is qualcom so who knows.
    Last edited by Torrentula81; 08-11-2011 at 08:02 PM.

  3. #3
    Forum Adept mycroftxxx's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    320
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    Also happens on a Nexus One.

  4. #4
    Member WILLIAM cmy's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    HONG KONG
    Posts
    93
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I don't mind it happens on Galaxy GS2~
    Brotherhood / 兄弟盟 - A guild for 1337 players

  5.   This is the last Dev post in this thread.   #5
    Developer - Inactive Samhayne's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Spacetime
    Posts
    8,420
    Blog Entries
    28
    Thanks Thanks Given 
    268
    Thanks Thanks Received 
    8,776
    Thanked in
    2,085 Posts

    Default

    More in this thread.

    http://www.spacetimestudios.com/show...20-Sound-Issue

    The QA team has been able to reproduce the sound issue on devices here and they're working on a fix.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •