Results 1 to 9 of 9

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: 404 Not Found

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    512
    Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    20 Posts

    Default 404 Not Found

    Hi all,
    From browser (Chrome) I got this error:

    "Not Found
    The requested URL /arcanelegends was not found on this server."

    when I enter http://account.spacetimestudios.com/arcanelegends
    When I try to enter from webstore, I landed the same page, with same error.

    Despite of the fact that other things are OK, it could happen that the error is in my side...
    so please anyone (even if it is working nicely) please respond.

    Thank!

    UPDATE: Now it is working...
    Last edited by vfreakhun; 04-18-2018 at 02:51 PM. Reason: update

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    50
    Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Same issue, only via browser, android login working properly

  3. #3
    Junior Member Ryvz's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Tha Dogg Pound
    Posts
    20
    Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    10 Posts

    Default

    yep got this on chrome too.. and still cant connect at the moment.

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Everywhere and Nowhere
    Posts
    191
    Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    61
    Thanked in
    29 Posts

    Default

    same here sadly
    "Know thyself."

  5. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    63
    Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    I am also having this "Not Found" issue on Chrome browser. Running Version 65.0.3325.181 (Official Build) (64-bit)

    It was working earlier this afternoon, fwiw.

    Edit: Updated to Version 66.0.3359.117 (Official Build) (64-bit), still same 404 error.
    Last edited by Glixr; 04-18-2018 at 04:17 PM.

  6.   This is the last Dev post in this thread.   #6
    Dev Justg's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,020
    Blog Entries
    4
    Thanks Thanks Given 
    238
    Thanks Thanks Received 
    10,983
    Thanked in
    2,035 Posts

    Default

    Can you try again please?
    | | | |

    Need help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

  7. The Following 2 Users Say Thank You to Justg For This Useful Post:


  8. #7
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Everywhere and Nowhere
    Posts
    191
    Thanks Thanks Given 
    132
    Thanks Thanks Received 
    61
    Thanked in
    29 Posts

    Default

    it works! thanks a million
    "Know thyself."

  9. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    63
    Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    Back in w/ Chrome! Many thanks!

    Edit: My ping is horrible- up over 500!!!, when normally ~20. Screen is super jumpy. I played for a half hour and gave up. Hope this improves.
    Last edited by Glixr; 04-18-2018 at 05:25 PM.

  10. #9
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    63
    Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

    Default

    Update: ping still jumping to over 500. It seems like this must be related to the Chrome error, because it's never done this before yesterday and other websites are loading normally. Ran 3rd party ping test to Dallas and got d/u speeds between 45 and 60 Mbps.

Similar Threads

  1. Just found out that my ex...
    By Back in forum AL General Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-07-2014, 05:29 AM
  2. Found 'em
    By Kuero in forum DL General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2014, 02:55 AM
  3. I found him
    By Archerios in forum AL General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2014, 10:38 AM
  4. Found this...
    By urmommy in forum SL General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-31-2012, 06:40 AM
  5. Look What I Found!
    By Appleisaac in forum AL General Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 06-07-2012, 04:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •