Results 1 to 14 of 14

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Vili armor upgrade quest bug

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default Vili armor upgrade quest bug

    Not getting next quest after bringing armor to jerril the first time


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #2
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,645
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Vapinghick View Post
    Not getting next quest after bringing armor to jerril the first time
    Character name so I can look up quest state?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Character name so I can look up quest state?
    VapingSmurf


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #4
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,645
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    Hrm - not sure what to tell you here. I set the exact same quest state that you have, and he offers the next quest to me.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Hrm - not sure what to tell you here. I set the exact same quest state that you have, and he offers the next quest to me.
    Wtffffffff how does it work for you, Iíll send screenshots


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #7
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,645
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    Does 'Completing the Armor' show in the available section of the side quest tab? It should be between '[Elite] King Of Cups' and 'Arcane Parchments'. (Also its go to button sends you to the wrong place if it is there, but I'll fix that).

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    No, I posted a pic of my side missions above, itís not there


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Vapinghick View Post
    No, I posted a pic of my side missions above, itís not there


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Thereís the available questlines from there



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #10
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,645
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    Hrm, ok, so does it show up in the unavailable (brown) section at the bottom?

  11. #11
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Lemme post that but no not that I see


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #12
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default


    Thereís all the unavailable quests for that area


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13.   This is the last Dev post in this thread.   #13
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,645
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    293 Posts

    Default

    Ah, ok I see the problem - it's blocked because you don't have access to Nordr 3 (Oltgar Keep). Since I fixed the dungeon it sends you to when you don't have it, it will show as available after this week's patch. If you want to progress on it before then, run Nordr 2 (Mount Spyr) to unlock the one you need.

  14. #14
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    103
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Ohhhhh okay thank you


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Similar Threads

  1. Vili armor upgrade quest glitched
    By Vapinghick in forum AL Traders Market
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2019, 02:30 AM
  2. Uller armor upgrade quest bug
    By capeo in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 7
    Last Post: 09-09-2017, 10:31 AM
  3. Uller armor upgrade quest bug
    By capeo in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2017, 07:26 AM
  4. guide on mhytics upgrade quest
    By Aizen Sousuke in forum AL General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2014, 09:02 AM
  5. Mythic quest upgrade bug
    By wariortheturk in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 10
    Last Post: 09-11-2013, 02:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •