Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug with track sets

  1. #1
    Forum Adept mascotmullah's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    Nigeria
    Posts
    273
    Thanks Thanks Given 
    111
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    58 Posts

    Default Bug with track sets

    Hello cinco sorry to disturb but I noticed that there's a bug with the track sets ..the top and bottoms are kinda separate giving it a floating look ..I hope you can lol into this and fix asap .
    Thanks in advance

    Sent from my SM-J250F using Tapatalk

  2. The Following User Says Thank You to mascotmullah For This Useful Post:


  3. #2
    Junior Member JosephGoebbels's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    26
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    7 Posts

    Default

    this bug has been around for a long time and no one is interested in solving...

Similar Threads

  1. Am I on the right track?
    By Leeny in forum Rogue Class Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 11-28-2019, 03:11 PM
  2. Track Quest?
    By Ofaanacan in forum AL General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2018, 01:57 PM
  3. Way to track Somberholt Aps?
    By SkipperSkinner in forum AL General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2017, 12:29 PM
  4. Beautiful Track!
    By Shlump in forum Off-Topic Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2014, 02:56 PM
  5. Am I on the right track?
    By FriendlyPlayer in forum AL General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2014, 01:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •