Results 1 to 9 of 9

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Multi-touch bug (with touch screen indicators) caught on video

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default Multi-touch bug (with touch screen indicators) caught on video

    I can identify two things happening here. the first happens quickly at the beginning of the video when Gale Force activates when still being charged. The second thing i want to point out is a faulty touch that be seen moving around the hotbar area sometimes interacting with the loadouts which explains why my skills change and why the loadout menu appears

    I clearly see and understand why .activating the touch screen indicator is important, Futumsh. I hope this video provides the evidence u need to determin if its my tablet or your game malfunctioning.

    Ty

  2.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #2
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,689
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1,623
    Thanked in
    655 Posts

    Default

    1) You didn't actually include the video.
    2) If you're seeing another touch moving around where you don't have a finger, then your touchscreen has a problem, and it has nothing to do with the game.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    Ah, i figured. But the link somehow didnt get copied. Here it is, anyway:

    https://youtu.be/1lrmUAr0H_c

    Do u have any recommendations for a new tablet to get the best performance while playing AL that isnt overkill?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    I only want to say one last thing about this. Combat triggers these malfunctions and sometimes when i leave combat the effects somehow still linger. But because im already shopping for an adequate replacement device and ur sure its not ur game so be it.

  5.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #5
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,689
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1,623
    Thanked in
    655 Posts

    Default

    With showing touches turned on, you should be able to reproduce the problem outside of AL. It may only happen when charging or in cpu/gpu intensive apps, depending what the actual cause is.

    I only use android tablets occasionally for testing, so no recommendations from me.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    With showing touches turned on, you should be able to reproduce the problem outside of AL. It may only happen when charging or in cpu/gpu intensive apps, depending what the actual cause is.

    I only use android tablets occasionally for testing, so no recommendations from me.
    How do i show touches on ipad?

  7.   This is the last Dev post in this thread.   #7
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,689
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1,623
    Thanked in
    655 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by schrodinger's cat View Post
    How do i show touches on ipad?
    I don't think iOS has a built in method for it.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    Im using the default setting for the d-pad and at times the movement is off by about 5 degrees. This has happened on both ipad mini 2 and mini 4.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    142
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    9 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    I don't think iOS has a built in method for it.
    https://youtu.be/SwasoJ3ghWk


    I was able to record an example of this

Similar Threads

  1. Acer touch screen + chrome???
    By ~ARI~ in forum AL General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2013, 10:22 PM
  2. Touch screen bug!
    By Astrocat in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2012, 10:38 AM
  3. Any app on AppStore to record Ipod Touch Screen?
    By Register in forum Off-Topic Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-2011, 08:39 PM
  4. [Android][Xperia Play] Multi touch not working properly
    By Derajdefyre in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2011, 11:14 AM
  5. Zoom without Multi Touch?
    By djemm in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2010, 04:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •