Results 1 to 9 of 9

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Problem with forums and taptalk

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    223
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    25 Posts

    Default Problem with forums and taptalk

    I sometimes get an error at every thread i click and also the forum list is blank
    The browser also doesn't work at that moment i don't know is it my internet, taptalk or its at sts's side but its annoying i waited for the problem to fix it self but it returns often so please if you could look at it any developer

    Sent from my SM-N935F using Tapatalk

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    homeless creep
    Posts
    217
    Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    14 Posts

    Default

    Same

    Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    1,407
    Thanks Thanks Given 
    466
    Thanks Thanks Received 
    394
    Thanked in
    247 Posts

    Default

    same on pc with any browser

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    74
    Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Same here

    Envoyé de mon ANE-LX1 en utilisant Tapatalk

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    223
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    25 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by picklewickles View Post
    I sometimes get an error at every thread i click and also the forum list is blank
    The browser also doesn't work at that moment i don't know is it my internet, taptalk or its at sts's side but its annoying i waited for the problem to fix it self but it returns often so please if you could look at it any developer

    Sent from my SM-N935F using Tapatalk
    @Futumsh @Remiem this is on sts's side maybe devs can do something

    Sent from my SM-N935F using Tapatalk

  6. #6
    Senior Member Ebereasider's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Arlor
    Posts
    916
    Thanks Thanks Given 
    148
    Thanks Thanks Received 
    328
    Thanked in
    202 Posts

    Default

    Same here, problem started from yesterday
    Also, firefox says "problem with encoding" when it happens
    IGN: Ebereasider
    Class: Rogue (L74)
    Guild: Crisis of Faith

  7. #7
    Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    223
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    25 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Don't know about Tapatalk, but there was a DOS attack going on against the forums, now addressed.
    This isn't the first time this happend maybe its better to try to find out who is behind the dos attack its very illegal

    Sent from my SM-N935F using Tapatalk

  8.   This is the last Dev post in this thread.   #8
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,694
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1,625
    Thanked in
    657 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by picklewickles View Post
    This isn't the first time this happend maybe its better to try to find out who is behind the dos attack its very illegal
    You make that sound much easier than it is. Chinese cloud providers aren't going to give us customer information. First guess would be one of the blocked gold seller spammers.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    223
    Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    25 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    You make that sound much easier than it is. Chinese cloud providers aren't going to give us customer information. First guess would be one of the blocked gold seller spammers.
    I know it ain't easy but it seems like the attacker isn't going to stop it now happens multiple times in a day. Isn't it possible to like track packets? I also heard that some websites eventually just ignore packets to avoid any damage by the flood

    Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Similar Threads

  1. Problem with uploading pictures on the forums
    By Flamesofanger in forum AL General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2018, 05:19 PM
  2. Taptalk
    By Epw in forum PL General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-15-2015, 02:47 PM
  3. Problem wid forums
    By saiyen in forum SL Technical Issues and Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2012, 11:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •