Results 1 to 2 of 2

Thread: Some bug or maybe a change need in PRO title

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    47
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

    Default Some bug or maybe a change need in PRO title

    Hey devs the title PRO looks like the other normal title at base . Can there be some change to it. It works perfect in pve and pvp maps .

    Sent from my vivo 1806 using Tapatalk

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Nucleus121 View Post
    Hey devs the title PRO looks like the other normal title at base . Can there be some change to it. It works perfect in pve and pvp maps .

    Sent from my vivo 1806 using Tapatalk
    True, I discovered that also

Similar Threads

  1. Ability for OP to change thread title?
    By Electrophiles in forum Websites and Forum Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2015, 07:14 AM
  2. Not sure if the title is appropriate
    By Soundlesskill in forum AL Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2013, 02:30 AM
  3. can i change main title of a thread without having to create a new one?
    By TheGoodGuys in forum AL General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2013, 12:10 AM
  4. Replies: 14
    Last Post: 06-02-2012, 04:35 PM
  5. How do you change your forum title?
    By Silentarrow in forum Off-Topic Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2011, 08:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •