Results 1 to 7 of 7

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Garnet Skirmishers Bugged

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    87
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    19 Posts

    Default Garnet Skirmishers Bugged

    Garnet Skirmishers appearance changed lol, ig is a bug

  2.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #2
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,875
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2,490
    Thanked in
    1,070 Posts

    Default

    I don't see anything that's changed about it - what are you seeing?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    87
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    19 Posts

    Default

    Most things turned into some type of...a greeny blue color, rats from street and Subway and rats from vermin swarm plus Garnet Skirmishers are this color already.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    87
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    19 Posts

    Default

    Imma install Tapatalk again so that i could upload some pics

  5.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #5
    Design Department Cinco's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,250
    Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    6,089
    Thanked in
    1,715 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Xtylez View Post
    Imma install Tapatalk again so that i could upload some pics
    Sounds like this could be an issue with memory on your device.
    I would advise un-installing and then re-installing Dark Legends to see if this is the case. Thanks!
    | | | |

    Need help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

  6.   This is the last Dev post in this thread.   #6
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3,875
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2,490
    Thanked in
    1,070 Posts

    Default

    Sounds like data corruption of some sort - either reinstalling or clearing data + cache for the app should fix it.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    87
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    19 Posts

    Default

    I will, thank you.

Similar Threads

  1. Bugged kt4 map
    By ton3zzz in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2019, 08:22 AM
  2. Arc bow bugged?
    By Terrorshock1 in forum AL General Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 08-21-2017, 03:00 PM
  3. Still Bugged
    By Falconeix in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2015, 11:44 PM
  4. Bugged 61s are still 61
    By Biuzi in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 10
    Last Post: 09-14-2011, 08:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •