Results 1 to 3 of 3

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Why Mire don't works in pirate booty? bug?

  1. #1
    Senior Member GucciBang's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Brazil, Rio de Janeiro Guild: ㅤㅤㅤㅤ<Emergente>ㅤㅤAPs: 32310
    Posts
    918
    Blog Entries
    2
    Thanks Thanks Given 
    239
    Thanks Thanks Received 
    463
    Thanked in
    240 Posts

    Default Why Mire don't works in pirate booty? bug?

    is it intentional?

    Enviado de meu SM-J810M usando o Tapatalk
    Rogerkk

    Arcane Legends Since 2012

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    42
    Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

    Default

    Is bug i think
    Last edited by corruptbr19; 07-10-2020 at 01:26 PM.

  3.   This is the last Dev post in this thread.   #3
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,217
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,183 Posts

    Default

    The ship isn't actually in the swamp. No bug here.

Similar Threads

  1. How booty economy time line works
    By Encryptions in forum AL General Discussion
    Replies: 55
    Last Post: 08-09-2020, 05:45 PM
  2. Pirate Booty Please
    By Grimmstroke in forum AL General Discussion
    Replies: 24
    Last Post: 03-23-2020, 05:31 PM
  3. Pírate Booty
    By Vgex in forum AL General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2020, 12:07 PM
  4. Replies: 70
    Last Post: 09-27-2019, 05:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •