Results 1 to 4 of 4

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Cinco help

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    172
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

    Default Cinco help

    Dear Cinco, every time i log into al i have to do this update which takes about 10 minutes but it gets tedious when i have to do it several times a day. On the previous phone, I did it once and this update no longer popped up. Can you help me fix this problem so I don't have to waste time with this update?



    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Location
    Earth
    Posts
    1,008
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    22 Posts

    Default

    Woah.. 10 minute is so long... Mine usually took 30 sec ~ only... Hope they fix this

  3.   This is the last Dev post in this thread.   #3
    Design Department Cinco's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4,211
    Thanks Thanks Given 
    49
    Thanks Thanks Received 
    8,681
    Thanked in
    2,251 Posts

    Default

    That kind of thing happens when your device is out of space.
    Clearly, if it were a problem with the game or the update itself - everybody would have this exact issue. Since that's not the case, I would suggest that you try clearing out your device cache. Another suggestion would be to delete and reinstall Arcane Legends (after making sure you have plenty of space).

    Hope that helps! Thanks :-)
    | | | |

    Need help? Please visit our Support Website at http://support.spacetimestudios.com

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    172
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Cinco View Post
    That kind of thing happens when your device is out of space.
    Clearly, if it were a problem with the game or the update itself - everybody would have this exact issue. Since that's not the case, I would suggest that you try clearing out your device cache. Another suggestion would be to delete and reinstall Arcane Legends (after making sure you have plenty of space).

    Hope that helps! Thanks :-)
    Love thanks for help have nice day


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Similar Threads

  1. Hello cinco
    By qok in forum DL Technical Issues and Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2020, 10:47 AM
  2. 110 @cinco
    By holdmytalons in forum PL General Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 01-08-2020, 09:38 PM
  3. For cinco
    By Buchmeister in forum PL General Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 02-02-2017, 08:11 AM
  4. Cinco 1v1 me?
    By humiiii in forum PL General Discussion
    Replies: 32
    Last Post: 01-16-2017, 10:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •