Results 1 to 6 of 6

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Firefox bugs in Occupy Windmoore Returns!

  1. #1
    Senior Member soon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    515
    Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    71 Posts

    Default Firefox bugs in Occupy Windmoore Returns!

    When I click on the portal in Windmoore a strange flash appears. The ping is also high.
    These issues only happen on Firefox.


    Watch the first 10 seconds of this video.



    Image

    Name:  mpv-shot0010.jpg
Views: 121
Size:  136.0 KB

  2.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #2
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,153
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,294
    Thanked in
    1,486 Posts

    Default

    What OS, what browser version? This doesn't happen on the first combo I checked.

  3. #3
    Senior Member soon's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    515
    Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    71 Posts

    Default

    Ubuntu 20.04; Firefox 93

  4.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #4
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,153
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,294
    Thanked in
    1,486 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by soon View Post
    Ubuntu 20.04; Firefox 93
    I'll see if there's anything I can do about it when I have some time. I can reproduce the problem on ubuntu 20 with firefox 93. Interestingly, it does not happen on windows with firefox 93, or ubuntu with firefox 91.

  5. The Following User Says Thank You to Futumsh For This Useful Post:


  6.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #5
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,153
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,294
    Thanked in
    1,486 Posts

    Default

    This is quite strange - when the conversation is up you can see the desktop through the browser, which leads me to think there's something wrong with the compositor or how firefox is working with it. I'm not sure what the difference is that conversations specifically trigger it.

  7.   This is the last Dev post in this thread.   #6
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,153
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,294
    Thanked in
    1,486 Posts

    Default

    For now I can just recommend using a different browser. This does not occur in chrome.

    From the behavior that I see, it seems like a bug with that version of firefox. It shouldn't be possible for it to show through to the desktop with a canvas with alpha disabled.

  8. The Following User Says Thank You to Futumsh For This Useful Post:


Similar Threads

  1. Replies: 123
    Last Post: 10-12-2021, 07:54 PM
  2. Occupy Windmoore
    By Prabsimar Chhabra in forum AL General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2020, 01:50 AM
  3. When is Occupy Windmoore?
    By Deathlyreaper in forum AL General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2020, 12:55 PM
  4. Occupy Windmoore
    By Waterbearoar in forum AL General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 11-25-2018, 10:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •