Results 1 to 5 of 5

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: WINTERTIDE Crate loot bug

  1. #1
    Member ✓Flo✓'s Avatar
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    203
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    2 Posts

    Default WINTERTIDE Crate loot bug

    As shown in ghe pics, those crates says that lvl 76 arcane can be loot.

    I tried to loot some but I didn't after several tries... I talked to my friend and he told me they didn't show in his locked !!!!
    Locked in question : Wintertide Circuit Sponsor's Crate.

    Are they really in the locked ?!

    Did I open crates for nothing, thinking that I could get Sunken armor ? I'd get compensation if so...

    Pictures to prove what I'm saying.

    Envoyé de mon SM-G996B en utilisant Tapatalk

  2. #2
    Member ✓Flo✓'s Avatar
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    203
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    Some pictures..

    Envoyé de mon SM-G996B en utilisant Tapatalk

  3.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #3
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,442
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,451
    Thanked in
    1,567 Posts

    Default

    They are currently in those lockeds at some levels, though I'm not sure if they're supposed to be. If it showed for you in the crate, there was a chance at it.

  4. #4
    Member ✓Flo✓'s Avatar
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    203
    Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    They are currently in those lockeds at some levels, though I'm not sure if they're supposed to be. If it showed for you in the crate, there was a chance at it.
    Understood. But how can you explain that I looted x 7 mythic and not even an arcane. Any class. Even if I play Rogue.
    I feel like tricked. I only opened those crates for Arcane.

    Envoyé de mon SM-G996B en utilisant Tapatalk

  5.   This is the last Dev post in this thread.   #5
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,442
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,451
    Thanked in
    1,567 Posts

    Default

    Sorry, but random is random. Closing.

Similar Threads

  1. Locked Grand Crate of Elondria loot bugs
    By Ardbeg in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2016, 06:22 PM
  2. Recipe exists!! 20 crate loot
    By Kriticality in forum AL General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-2016, 11:28 PM
  3. Please. PLEASE fix the crate loot!!!!
    By Candylicks in forum AL Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2015, 07:44 PM
  4. Replies: 24
    Last Post: 02-23-2015, 10:25 PM
  5. Replies: 92
    Last Post: 02-03-2013, 06:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •