Results 1 to 2 of 2

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: About lagging in expedition

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2022
    Posts
    161
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default About lagging in expedition

    When i go to the expedition always goes 100k+ ping and disconnect my game..even my internet ok, it still same.. pls fix it

    Sent from my SM-J500F using Tapatalk

  2.   This is the last Dev post in this thread.   #2
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,659
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,527
    Thanked in
    1,609 Posts

    Default

    Sorry, but literally the only time ping keeps increasing until disconnect is when the connection between you and the servers stalls out. We don't control the internet.

Similar Threads

  1. Lagging
    By Allset in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2019, 05:21 PM
  2. Expedition Rifle and Expedition Recurve
    By vawaid in forum AL General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2015, 11:35 PM
  3. Lagging
    By Vermogen in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2014, 05:17 PM
  4. Im lagging badly, anyone else lagging?
    By Facepook in forum PL General Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 04-03-2013, 12:48 PM
  5. Lagging
    By Muuufasa in forum AL Technical Issues and Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 01-31-2013, 11:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •