Results 1 to 14 of 14

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: Server down

  1. #1
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Server down

    Hello avery one, cant connect to game , get error server down (isn't update/maintenance cos is regular error).
    Ps. Im using satelite internet access.
    Via mobile data is all ok.
    Dear STS maybe You have some guidance to fix this problem.
    Best regards.

    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2021
    Posts
    158
    Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    they're fixing
    https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app

    Sent from my papa using mama

  3. #3
    Senior Member Mynzz's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Tavern House
    Posts
    1,032
    Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    19 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by asommers View Post
    We're going to be performing a database upgrade for Arcane Legends this Wednesday, August 3, 2022 at 11:30am UTC (6:30am CST). Downtime will be about one hour. The game will not be playable during this period.

    -ALS
    There’s an upgrade
    <Fastest Hero In Arlor> - <Frontrunner> - <Love Bites> - <Watercraft Master> - <Temple Dreadnought>

  4. #4
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Mynzz View Post
    There’s an upgrade
    Understand, but this problem regularly, not only once, if i use Mobile internet game is working well , but via satellite internet is coming same error.
    Im trying enter game already one week .
    Unfortunately right now can't use mobile data. And problem remains relevant.

    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  5.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #5
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,800
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,576
    Thanked in
    1,645 Posts

    Default

    Hardware upgrades have been completed.

    For the satellite internet person, there are a few potential causes:
    * Required ports being blocked - must be able to make outgoing connections to ports 4050-4100
    * ISP doing html injection - can cause client to be unable to parse auth web server responses.
    * IP address coming from a range shared with hosting providers being used in botnets (generally means we've been attacked by them so they've been blocked).

  6. #6
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Hardware upgrades have been completed.

    For the satellite internet person, there are a few potential causes:
    * Required ports being blocked - must be able to make outgoing connections to ports 4050-4100
    * ISP doing html injection - can cause client to be unable to parse auth web server responses.
    * IP address coming from a range shared with hosting providers being used in botnets (generally means we've been attacked by them so they've been blocked).
    Tnx for reply , so how I understand , no chance to find solutions.
    But You are awesome STS , tnx a lot!
    Best regard,
    AL fan.

    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  7.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #7
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,800
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,576
    Thanked in
    1,645 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Pachqi View Post
    Tnx for reply , so how I understand , no chance to find solutions.
    But You are awesome STS , tnx a lot!
    Best regard,
    AL fan.
    You can potentially use a vpn to work around the issue if it is one of those I listed. Cloudflare's 1.1.1.1 Warp has worked well for me in similar situations.

  8. #8
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    You can potentially use a vpn to work around the issue if it is one of those I listed. Cloudflare's 1.1.1.1 Warp has worked well for me in similar situations.
    Vpn also can't connect any server ...

    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  9. #9
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    You can potentially use a vpn to work around the issue if it is one of those I listed. Cloudflare's 1.1.1.1 Warp has worked well for me in similar situations.
    So I install 1.1.1.1 warp, and also subscribe unlimited version , but nothing changed.

    Under switcher "Updating information of connection..."


    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  10.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #10
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,800
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,576
    Thanked in
    1,645 Posts

    Default

    Hrm. I'm out of ideas here.

    If you still can't get through over vpn, then it shouldn't be an IP or port blocking issue, or an html injection issue.

    Is it android you're seeing this on?
    Does the web version work over the same network?

  11. #11
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Hrm. I'm out of ideas here.

    If you still can't get through over vpn, then it shouldn't be an IP or port blocking issue, or an html injection issue.

    Is it android you're seeing this on?
    Does the web version work over the same network?
    Yep using android , ill try now web version ...
    But i think problem is hight ping of satellite connection .


    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

  12.   Click here to go to the next Dev post in this thread.   #12
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,800
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,576
    Thanked in
    1,645 Posts

    Default

    Can you go to https://whatismyipaddress.com on that satellite network and PM me what it tells you for both ipv4 and ipv6?

  13.   This is the last Dev post in this thread.   #13
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,800
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,576
    Thanked in
    1,645 Posts

    Default

    Hrm, nothing odd about the ipv4/6 setup.

    I'm out of things to check. It looks like port/ip blocking or html injection, but the vpn should have worked around those issues.

  14. #14
    Member Pachqi's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    245
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Futumsh View Post
    Hrm, nothing odd about the ipv4/6 setup.

    I'm out of things to check. It looks like port/ip blocking or html injection, but the vpn should have worked around those issues.
    I tried use Delta VPN premium also , no chance to connect , also I find "mobile legends" with same problem.
    Anyway tnx for attention!

    Отправлено с моего M2102J20SG через Tapatalk

Similar Threads

  1. Date of test server's live server snap shot
    By Eiio in forum AL General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2015, 11:42 PM
  2. Server down??
    By JaytB in forum PL Technical Issues and Bugs
    Replies: 19
    Last Post: 05-17-2011, 05:14 PM
  3. Server Down
    By Apostar in forum PL General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2011, 11:12 AM
  4. server down?
    By matajas in forum PL General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-14-2011, 11:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •