Results 1 to 3 of 3

  Click here to go to the first Dev post in this thread.   Thread: bug or? i need help

  1. #1
    Blogger ungarn's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    252
    Thanks Thanks Given 
    43
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    10 Posts

    Default bug or? i need help

    after about a month of break, i tried to login but this is the welcome message.. i only use 1 account on my device

    Tapatalkkal küldve az én M2101K7BNY eszközömről

  2. #2
    Senior Member Xuds's Avatar
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    857
    Thanks Thanks Given 
    125
    Thanks Thanks Received 
    126
    Thanked in
    99 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ungarn View Post
    after about a month of break, i tried to login but this is the welcome message.. i only use 1 account on my device

    Tapatalkkal küldve az én M2101K7BNY eszközömről
    I think you're reading it wrong, it says there is too many seperate accounts on 1 device

    Sent from my DE2118 using Tapatalk

  3.   This is the last Dev post in this thread.   #3
    Spacetime Studios Dev Futumsh's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5,659
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    3,527
    Thanked in
    1,609 Posts

    Default

    I think that only comes up if you're trying to create a new account from a device with too many others already associated with it (Trial account or 3rd party login an account does not already exist for).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •